Chocolate chip sausainius ir savo firminius sumuštinius :3
Galbūt tie šokolado gabaliukai ir nelabai matosi,kadangi naudojau rudąjį cukrų (recepte rašė,kad būtinai reikia,bet supratau,kad visai nesvarbu rudas ar ne lol).
I love them ok.Galbūt ryt įmesiu receptą,nes dabar tingiu (as always) nors kažin ar šitą blogo postą vpš kažkas perskaitys :DD .O šiaip kas dar geresnio tai,kad sugebėjau gan šūdinai parašius fiziką,gaut 8,galbūt gausiu stuffo iš forever21,Brenda įsidės rudus lęšius ir todėl mes atšvęsim vestuves irr ryt mole dalins free cupcakes :D ,tai va net nesitikėkit,kad jums kažkas ten liks,kas eisit.Tokie mini geri dalykai,kurie praskaidriną dieną.
>>Omg sweet jesus have mercy.<<
So yea,gero vakaro receptas :
chocolate chips cookies/ hot sandwiches with glass of Coke andddd a good film or chat
Receptas:
- 175 g sviesto;
- 100 g rudojo cukraus
- 100g baltojo cukraus;
- 2 a. š. vanilinio cukraus;
- 1 kiaušinis;
- 250 g miltų (arba 400 ml);
- 1,5 (viena su puse) a. š. kepimo miltelių;
- 0,5 a. š. druskos;
- 100 g šokolado
1.Išsukus sviestą sumaišyt jį su tiek rudu,tiek baltu cukrumi , kiaušiniu ir viską atsargiai ir gerai išmaišyt.
2.Kitam inde suberti miltus,druską bei kepimo miltelius ir viską subert į kitą (sviesto) mišinį
3.Tada,jei neturima atskirų chocolate chips,mažais gabaliukais supjaustomas visas šokoladas ir suberiamas į masę.
4.Tešlą uždengt maistine plėvele/maišeliu or smth ir įdėt šaldytuvan kažkur pusdieniui arba daugiau (galima laikyt,kad ir 2paras,bet nebūtina)
5.Pasiruošus kepti,iš tešlos formuoti nedidelius srituliukus ir išdėliot ant kepimo skardos su tarpais (išsilydis ir išsiplės kepdami,that's why).
6.Bent jau aš kepiau 180laipsnių temperatūroj apie 10min,reik žiūrėt kol lengvai paruduos.
7.Išėmus jie bus minkšti,todėl nereik išsigąst,užtenka tik palaukt kol atvės ir taps trapūs.
c:
Bon appetit!
(receptą pati radau kažkur internete)
2.Kitam inde suberti miltus,druską bei kepimo miltelius ir viską subert į kitą (sviesto) mišinį
3.Tada,jei neturima atskirų chocolate chips,mažais gabaliukais supjaustomas visas šokoladas ir suberiamas į masę.
4.Tešlą uždengt maistine plėvele/maišeliu or smth ir įdėt šaldytuvan kažkur pusdieniui arba daugiau (galima laikyt,kad ir 2paras,bet nebūtina)
5.Pasiruošus kepti,iš tešlos formuoti nedidelius srituliukus ir išdėliot ant kepimo skardos su tarpais (išsilydis ir išsiplės kepdami,that's why).
6.Bent jau aš kepiau 180laipsnių temperatūroj apie 10min,reik žiūrėt kol lengvai paruduos.
7.Išėmus jie bus minkšti,todėl nereik išsigąst,užtenka tik palaukt kol atvės ir taps trapūs.
c:
Bon appetit!
(receptą pati radau kažkur internete)
No comments:
Post a Comment